På Vinoteket har vi gjort om vår Bistromeny med många nya härliga och vinvänliga rätter. Se här:
Starters
Tempura Shrimps
Lätt friterade jätteräkor (MSC) med chilimayo, gari, wasabinötter, 130
Champions
Kastanjechampinjoner fyllda med svampkräm, parmesan, tryffelpasta och scharlottenlök, 95
Bistro
Confit de Canard
Konfiterat anklår, belugalinser, blomkålspuré och Burgundisk rödvinssky, 295
Gnocchi al Tartufo
Gnocchi, kastanjechampinjoner i krämig tryffelsås, smaksatt med Tryffelmanchego från La Mancha och Marconamandlar, 195
Atún Argentino
Halstrad tonfisk, chimichurri med höstsallad, 235
Granpa’s Lamb Shank
Nattbakat lammlägg, mustiga rotfrukter, samt grönkålscrisp, 245
Acorn-fed Panceta de Cerdo
Nattbakad fläsksida från Ibericogris, kastanjepuré, sotad spetskål och blåbärssyrad lök, 255