Nyårssupé anno 2018

Medarbetare – Kontakta oss

Fira in det nya året med Nyårssupé som vi serverar på alla våra restauranger i Officershuset.

Vi öppnar kl 19:00 för bordsbokning och sista bokning tar vi emot 20:00.
Klockan 23:00 avslutar vi kvällen genom att vi alla beger oss till Torget för årets fyrverkerifest.

OBS! Måste förbokas och vid bokning anger ni vilken meny ni önskar.
Ring oss på 021-417560 för beställning eller boka via vår hemsida.

Alternativ 1

Antipasto Misto
Capocollo, rostade oliver, salamino piccante, fänkålssalami, fontinaost, lättrökt alpskinka, körsbärs-mozzarella med rostad paprika och soltorkade tomater

Filetto alla San Silvestre
Grillad Oxfilé Tournedos med tryffel-Madeira sås, anklever mousse, potatisgratäng med zucchini och parmesan

Dolce
Pannacotta på mörk Manjari grand cru choklad, toppad med mascarponekräm och inlagda körsbär


 Alternativ 2 

Insalata di Mare
Havets cocktail på havskräftstjärtar, bläckfisk och räkor med fånkål, grön sparris och Calabresisk Ailoi att doppa i 

Sogliola
Sjötunga alla Salle
Ångad bergstunga med handskalade räkor, spumante sås och potatiskaka 

Dolce
Pannacotta på mörk Manjari grand cru choklad, toppad med mascarponekräm och inlagda körsbär


Alternativ 3 (Vegetarisk)

Antipasto Misto
Blandade ostar, rostade oliver, körsbärs-mozzarella med rostad paprika och soltorkade tomater

Delizie Vegetale
Grönsaksfyllda pastarullar gratinerade med Fontina och Parmesanost

Dolce
Pannacotta på mörk Manjari grand cru choklad, toppad med mascarponekräm och inlagda körsbär


Med reservation för små ändringar till att vi skriver ut den exakta menyn.
695 kr alla menyerna samma pris.


Nyårscatering?

För er som vill äta gott hemma, som alltid, 21 år i rad, vår kära nyårscatering. boka gärna redan nu.

Se vår sida Nyårscatering