Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

april 2021

Tyska viner Flight-Night

april 28 @ 17:00 - 20:00

Ikväll får vi besök av Avivera som importerar kvalitetsviner från utvalda producenter i Frankrike, Italien och Tyskland. Göran & Ulla driver vinimportfirman Avivera och har många högkvalitativa viner i sitt sortiment. Nu har du chansen att prova några av dessa i en special flight för kvällen. Importören håller för kvällen en personlig mini-vinprovning med viner från Tyskland. Vi kallar det för Flight där vi serverar 3 glas vin om 6cl i varje glas. Med sig har han 3 speciellt utvalda viner från Tyskland och går runt bland borden och berättar om sina viner för er. Tid 17:00 – 20:00 (provningen håller på hela tiden och du kan själv välja en tid som passar för dig) Pris för en Flight om 3 glas vin: 200:- Bordsbokning rekommenderas Pga Corona kan vi inte servera stående gäster. Varmt välkomna!

Mer information »

maj 2021

Franska viner Flight-Night

maj 12 @ 17:00 - 20:00

Ikväll får vi besök av Avivera som importerar kvalitetsviner från utvalda producenter i Frankrike, Italien och Tyskland. Göran & Ulla driver vinimportfirman Avivera och har många högkvalitativa viner i sitt sortiment. Nu har du chansen att prova några av dessa i en special flight för kvällen. Importören håller för kvällen en personlig mini-vinprovning med Franska viner. Vi kallar det för Flight där vi serverar 3 glas vin om 6cl i varje glas. Med sig har han 3 speciellt utvalda viner från Frankrike och går runt bland borden och berättar om sina viner för er. Tid 17:00 – 20:00 (provningen håller på hela tiden och du kan själv välja en tid som passar för dig) Pris för en Flight om 3 glas vin: 200:- Bordsbokning rekommenderas Pga Corona kan vi inte servera stående gäster. Varmt välkomna!

Mer information »

Rosé från Provance

maj 19 @ 17:00 - 20:00

Save the date. Ikväll kommer ni få chansen att prova 3 unika roséviner från Provance. Värd för kvällens Flight-Knight är Göran Boman. Texten uppdateras inom kort...

Mer information »
+ Exportera evenemang