Senast föregående Evenemang

Mästerkock Takeover

Välkomna till Sebastian Jogér Takeover på Bistro Vinoteket Sebastian som var deltagare i årets upplaga av Sveriges Mästerkock kommer och gästar oss på Vinoteket. Han har satt två pizzor, samt en förrätt på menyn. Förrätten och en av pizzorna är vegetariska. Sebastian kommer vara där i köket och laga maten tillsammans med kockarna, samt självklart mingla med er gäster. Ni kan boka bord här (rekommenderas för det börjar bli fullbokat)! Varmt välkomna, ses där!

Riesling Weeks 2022

Snart firar restauranger och vinbarer i hela landet Riesling Week, det gör vi också! Riesling är en av våra mest hyllade druvor och det förtjänar att firas. Under veckorna kommer du därför att kunna prova olika typer av Riesling som vi erbjuder som mini-vinprovning från tisdag till lördag. Vi kallar det för Flight, där vi serverar 3 glas vin om 6cl i varje glas (totalt 18cl). Tid: hela kvällen, vi öppnar 16:30 (provningen håller på hela tiden och du beställer bara in den till ditt bord) Pris: Flight om 3 glas vin: 200:- Läs mer här: www.rieslingweek.se

Vinotekets Vinmässa!

Officershusets Vin&Öl-mässa på Vinoteket! Äntligen dags för årets upplaga av Vinotekets egna Vinmässa. I år fokuserar vi på lokala importörer med spännande och goda viner. Även lokalproducerad öl kommer att finnas för smakprovning. Upplägget är dock som vanligt: Gratis Entré! Dryckesbiljetter för 30kr styck som ni byter mot ett smakprov från utställarna Lördagen den 20 November hålls mässan mellan 11:00 - 15:00 Utställare i år kommer ha med sig härliga viner från massa underbara vinländer som Italien, Frankrike, Spanien och många fler. Bubbel och öl kommer också finnas att hitta. Varmt välkomna!