Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vin och Ost i harmoni

november 16, 2019 @ 12:00 - 16:00

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda er ett helt unikt Sverigebesök, här hos oss på Vinoteket. Denna eftermiddag kommer en ostproducent och en vinmakare att hälsa på oss tillsammans med deras bästa produkter.

SENASTE NYTT! Som extra grädde på moset kommer Daniel att plocka ut en lufttorkad skinka ur kylen och skära up à la minute till er!

La Antigua Quesería – Ost i världsklass

En mycket uppskattad och prisbelönt ostproducent från La Mancha (centrala Spanien) har med sig ost när den är som bäst. En utvald serie ostar får vi chansen att prova under eftermiddagen.

 

TERRA d´URO – Vin från regionen Toro i Spanien

Och inte nog med det. Till dessa magiskt goda ostar behöver man lika bra vin. Därför kommer i släptåg även vinmakaren till en mycket liten hantverksproducent från Toro med sin serie viner. Toro är kanske en utav Spaniens mest spännande regioner just nu. Mängder av frukt, kraft och liv speglar Toro’s viner. Liknar mycket grannen, Ribera del Duero, men på sitt eget tydliga sätt.

 

Mellan kl 12:00 och 16:00 dukar vi upp för provning, ingen bordsbokning behövs. Bara att droppa in. Se det som en liten minimässa, där ni träffar vinmakare, ostproducent, leverantör och oss såklart.

Självklart gratis inträde. Biljetter för vin säljer vi på plats för 30kr styck.

För er som vill fördjupa er i produkterna har vi länkar till deras hemsidor här:
La Antigua Quesería
Terra d’Uro

Detaljer

Datum:
november 16, 2019
Tid:
12:00 - 16:00