Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mycket exklusiv Winemakers Dinner

juni 14, 2019 @ 19:30 - 22:30

Pinot Noir från Nya Zeeland när den är som bäst!

Varmt välkommen till en Winemakers Dinner tillsammans med Paul Pujol, vinmakare vid den mångfaldigt belönade producenten Prophet’s Rock och aktiv i Central Otago Wine Growers Association. Tillsammans med Paul denna kväll är dessutom Madeleine Stenwreth, Master of Wine, som under många år fokuserat på nya världen och just Nya Zeeland.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera att vår värd för kvällen är ingen mindre Madeleine Stenwreth som är Master of Wine. Det finns endast fyra stycken i Sverige som uppnått denna enormt respektabla titel. Aldrig tidigare har Västerås haft så fint besök från vinvärlden och att hon valt att komma just till detta event talar sitt tydliga språk om vilka viner vi kommer få serverade.

Under kvällen kommer vi servera flera viner ur sortiment från Prophet’s Rock. Paul själv, tillsammans med Madeleine och vår egen Patric Anderson kommer går runt bland bordet och ge tid för alla våra gäster. Vinerna ligger i prisklassen från ca 200kr upp till över 1000kr där flaggskeppet Retrospect, som endast görs i extremt liten upplaga endast vissa gynnsamma år, kröner kvällen.

Priset för middagen är 1500kr per person och då ingår fördrink, förrätt, huvudrätt, vin och dessutom en mycket spännande överraskning till dessert.

 

Tid: Fredag 14:e juni klockan 19:30
Plats: Bistro Vinoteket Lothar, Karlsgatan 4, Västerås
Pris: 1500kr per person
Anmälan: Det finns mycket begränsat antal plaster – förköp av din plats är ett måste.
För att säkerställa din plats – skicka ett mejl till bokavino@officershuset.se med ditt intresse så återkommer vi med information om hur en plats blir din!

Eventet är ett samarbete med Smaksinnet – en utav våra eminenta vinleverantörer.

Detaljer

Datum:
juni 14, 2019
Tid:
19:30 - 22:30