Vin

VinMenyAvecBoka bordAvhämtning Pizza

Armenien, Azerbaijan, Bosnien-Hercegovina, England, Etiopien, Georgien, Israel, Indien… är endast ett urval ur vårt vinlager. Självklart har vi även klassiska vinländer att erbjuda.

Vinlista

Vår vision och koncept är du ska kunna prova viner från hela världen – och då menar vi verkligen hela världen! Vi har idag vin från 52 olika länder och vi lägger hela tiden till nya (så snart vi kommer över något bra).

Vi har över 350 olika sorters vin i lager och dessutom mängder av dessa viner på glas; både rött, vitt, rosé, mousserande, dessertvin och förstärkta viner.

Vinerna serveras i perfekt temperatur både per glas och flaska.
Vi har dessutom anpassade vinglas till allt vin vi serverar.

Klicka här för att ladda ner hela vinlistan!

Vin på glas

Vi erbjuder alltid minst 23 olika viner på glas. Ofta lite fler än så. När ett vin tar slut byter vi ut det mot något annat, så du alltid kan upptäcka något nytt när du besöker oss. Vi ser till att vår lista med viner passar alla smaker och plånböcker. Att kombinera rätt vin till maten kan göra ditt restaurangbesök fantastiskt. Det vill vi vara riktigt bra på, så därför har vi alltid flera sommelier på plats som kan hjälpa till med det. Alla dagar i veckan.

VIB listan

För dig som vill fira något extra har vi även en VIB-lista* där du hittar enstaka flaskor av extra ordinärt slag. OBS! Denna lista ändras ofta, då vi bara har enstaka flaskor av varje. Är du spekulant så kontakta oss innan besöket för att säkerställa att vi har vinet kvar.
(*Vad VIB står för? Very Important Bottles såklart! 🙂

Klicka här för vår VIB-lista!

Kvällens Flight. Gissa vad som är i glas 1, 2 och 3?

Fligth

Flight är en mindre mängd vin av tre olika sorter som serveras i Riedel vinprovarglas. Kan beställas både som röd, vit eller blandad flight. 200kr per flight.

Om så önskas kan du få det ”blint”; det vill säga att du vet inte vad du har i glaset utan kan själv uppleva och gissa druva och ursprung; därefter berättar vår personal om du gissat rätt eller inte. 

Och slutligen: ja, vi har öl också för er som önskar det 🙂

Rekommenderad av internationella vinguiden Starwinelist
Sedan starten 2017 har vi varje år tilldelats Munskänkarnas Diplom med 4 Klasar som är högsta möjliga betyg!