Vin

Mat – Vin – Avec – Boka bord

Armenien, Azerbaijan, Bosnien-Hercegovina, England, Georgien, Israel, Indien… är endast ett urval ur vårt vinlager. Självklart har vi även klassiska vinländer att erbjuda.

Vinlista

Vår vision och koncept är du ska kunna prova viner från hela världen – och då menar vi verkligen hela världen! Vi har idag vin från 43 olika länder och vi lägger hela tiden nya så snart vi kommer över något bra.

Vi har över 350 olika sorters vin i lager och dessutom mängder av dessa viner på glas; både rött, vitt, rosé och mousserande.

Vinerna serveras i perfekt temperatur både per glas och flaska.
Vi har dessutom anpassade vinglas till vinet vi serverar.

Nyfiken på vinlistan? Klicka här!

Kvällens Flight. Gissa vad som är i glas 1, 2 och 3?

Vad är ”Flight”?

Flight är en mindre mängd vin av tre olika sorter som serveras i Riedel vinprovarglas. Kan beställas både med röda, vita, rosé eller mousserande viner.

Om så önskas kan du få det ”blint”; det vill säga att du vet inte vad du har i glaset utan kan själv uppleva och gissa druva och ursprung; därefter berättar vår personal om du gissat rätt eller inte. 

Vi erbjuder dessutom en Premium Flight där vinerna är av mycket hög kvalité från hantverksproducenter runt om i världen.

VIB listan

För dig som vill fira något extra har vi även en VIB-lista* där du hittar enstaka flaskor av extra ordinärt slag. OBS! Denna lista ändras ofta, då vi bara har enstaka flaskor av varje. Är du spekulant så kontakta oss innan besöket för att säkerställa att vi har vinet kvar. Klicka här för vår VIB-lista!
(*Vad VIB står för? Very Important Bottles såklart! 🙂

Och slutligen: ja, vi har öl också för er som önskar det 🙂