Vin

Vin på glasVinlista

Armenien, Azerbaijan, Bosnien-Hercegovina, England, Etiopien, Georgien, Israel, Indien… är endast ett urval ur vårt vinlager. Självklart har vi även klassiska vinländer att erbjuda.

Vinlista

Vår vision och koncept är du ska kunna prova viner från hela världen – och då menar vi verkligen hela världen! Vi har idag vin från över 50 olika länder och vi lägger hela tiden till nya (så snart vi kommer över något bra).

Vi har över 350 olika sorters vin i lager och dessutom mängder av dessa viner på glas; både rött, vitt, rosé, mousserande, dessertvin och förstärkta viner.

Vinerna serveras i perfekt temperatur både per glas och flaska.
Vi har dessutom anpassade vinglas till allt vin vi serverar.

Se vår vinlista här!


Vin på glas

Vi erbjuder alltid många olika och spännande viner på glas. Våra viner ändras varje vecka, ibland oftare än så. Det vi har på glas enda dagen kan vara helt annorlunda ut i morgon. 
Vi ser till att vår lista med viner passar alla smaker och plånböcker. Att kombinera rätt vin till maten kan göra ditt restaurangbesök fantastiskt. Det vill vi vara riktigt bra på, så därför har vi alltid flera sommelier på plats som kan hjälpa till med det. Alla dagar i veckan.

Se vår glaslista här!


Avec

Café avec le petit verre (Kaffe med det lilla glaset) Även här har vi ett mycket brett från hela världen – som Pisco från Peru, Tresterbrand från Tyskland, Brandy från Armenien och mycket mer. 

Men självklart har vi även klassiker som Grappa, Cognac, Whisky, Rom och Calvados. Men prova gärna på något annat ur våra gömmor. Det mesta hittar du här i vår aceclista, men vi har lite till…

Se vår aveclista här!

Kvällens Flight. Gissa vad som är i glas 1, 2 och 3?

Fligth

Flight är en mindre mängd vin av tre olika sorter som serveras i Riedel vinprovarglas. Kan beställas både som röd, vit eller blandad flight.

Och slutligen: ja, vi har öl också för er som önskar det 🙂

Rekommenderad av internationella vinguiden Starwinelist