Vin

Avhämtning PizzaMenyVinAvecBoka bord

Armenien, Azerbaijan, Bosnien-Hercegovina, England, Etiopien, Georgien, Israel, Indien… är endast ett urval ur vårt vinlager. Självklart har vi även klassiska vinländer att erbjuda.

Vinlista

Vår vision och koncept är du ska kunna prova viner från hela världen – och då menar vi verkligen hela världen! Vi har idag vin från 52 olika länder och vi lägger hela tiden till nya (så snart vi kommer över något bra).

Vi har över 350 olika sorters vin i lager och dessutom mängder av dessa viner på glas; både rött, vitt, rosé, mousserande, dessertvin och förstärkta viner.

Vinerna serveras i perfekt temperatur både per glas och flaska.
Vi har dessutom anpassade vinglas till allt vin vi serverar.

Nyfiken på vinlistan? Klicka här!

VIB listan

För dig som vill fira något extra har vi även en VIB-lista* där du hittar enstaka flaskor av extra ordinärt slag. OBS! Denna lista ändras ofta, då vi bara har enstaka flaskor av varje. Är du spekulant så kontakta oss innan besöket för att säkerställa att vi har vinet kvar.
Klicka här för vår VIB-lista!
(*Vad VIB står för? Very Important Bottles såklart! 🙂

Kvällens Flight. Gissa vad som är i glas 1, 2 och 3?

Vad är ”Flight”?

Flight är en mindre mängd vin av tre olika sorter som serveras i Riedel vinprovarglas. Kan beställas både med röda, vita eller mousserande viner. Kostar 150 per flight.

Om så önskas kan du få det ”blint”; det vill säga att du vet inte vad du har i glaset utan kan själv uppleva och gissa druva och ursprung; därefter berättar vår personal om du gissat rätt eller inte. 

Och slutligen: ja, vi har öl också för er som önskar det 🙂

För andra året i rad har vi tilldelats Munskänkarnas Diplom med 4 Klasar som är högsta möjliga betyg!