Medarbetare
Vi som tar hand om dig!
Medarbetare – Öppettider – Kontakta oss
Patric Anderson – Sommelier / Krögare
Certifierad sommelier från Restaurangakademin, Court of Master Sommelier samt French Wine Scholar.
Daniel Sandvall – Sommelier / Krögare
Certifierad Sommelier från ESHOB, Barcelona. Letar med förtjusning ständigt efter nya intressanta viner från jordens alla hörn…
Oscar Pedraza – Restaurangchef / Krögare
Kommer först och går sist. Alla dagar i veckan.
Stefano Basagni – Pizzabagare / Kreatör
Vår egen klippa som har många järn i elden. Önskar att dygnet hade lite fler timmar än 25.
Salvatore ”Salle” Macri – Consigliere Limone
Prisbelönt kock och köksmästare som lagat mat sedan han var nio år.
Viktor Ekholm – Sommelier
Certifierad sommelier från Restaurangakademien. Har inte mycket till privatliv, så kommer alltid stå till förfogande till en klockren vinrekommendation.
Albin Haponen Käkelä – Sommelierstuderande
Älskar att jobba i Officershuset men lagar också gärna mat hemma (med ett glas Pinot Noir i handen).
Antonio Carro – Servitör
Hela livet i branchen ger en svåröverträffad erfarenhet.
Hampus Synnersten – Servitör
Är varken snabbast eller har mest kunskap men gör alltid sitt bästa för gästens upplevelse!
Rickard Wilhelmsson – Sommelier
Utbildad till Sommelier i Norge där han också bott i 10 år.
Tilde Liljeqvist – Sommelier
Nyligen diplomerad sommelier från Restaurangakademin som näst bäst i hela klassen.
Minna Hentunen – Sommelier
Sherryentusiast som varvar sommelieryrket på Vinoteket med att sälja viner i en taxfree på ett kryssningsfartyg. Certifierad Internationell sommelier från Restaurangakademin, WSET level 3.
Nils Ekholm – Servitör
23 vårar som till vardags flyger flygplan och på helger hittas servera viner på Vinoteket Lothar. Får Nils helt valfritt korka upp något har finns tre favoritdruvor: Nebbiolo, Nebbiolo eller i värsta fall Nebbiolo.
Fredrik Gustavsson – Bartender
Kanske Sveriges mest mattekunniga bartender?
Engla Bodén – Servitris
Studerar till nevrolog och jobbar extra hos oss.
Ronald ”Rolle” Bagala – Köksmästare
Har full koll i köket även om bongarna duggar tätt.
Christoffer Larsson – Kock
Stoffe. Kock. Lagar mat som Jamie Oliver, snabb som Bolt.
Alex Lindblom – Köksmästare
Vår köksmästare på Vinoteket som dessutom rycker ut i servicen när det behövs.
Simone Rabe – Kock
Stipendium som årets resturangelev, initiativtagare i de Italienska köket. Pigg och humöret alltid på topp.
Michele Fasano – Pizzabagare
Ser till att pizzorna kommer till bordet när inte Stefano är på plats.
Shahbaz Tahmasebi – Kock
Rycker in och fixar biffen när vi sitter i klistret.
Anna Lindström – Kallskänk
Förgyller tillvaron för oss alla med ett alltid glatt humör.
Ebba Berg – Kallskänk
Studerar till sjuksköterska och jobbar i vår delikatessdisk.
Oliver Edvinson – Kallskänk / Köksassistent
Läser ekonomi på gymnasiet men det hindrar honom inte från att följa sin dröm att få smaka all världens ost.
Orlando Cerveca – Köksassistent
Text kommer snart.
Ella Spruzha – Ekonomi
Sköter all ekonomi, löner och fakturering.
Hälsar att ”ingen kan allt, men alla kan något”.
Manolo Pedraza – Extra Support
Rycker in och hjälper till när vi har extra mycket att göra.
Domenico Macri – Backbone
En gång en utav Sveriges snabbaste pizzabagare.
Nu en stor hjälp både lite här och där.
Camilla Östlund – Backbone / Musa
Ovärderlig resurs som hjälper till där det behövs som mest.
Roldan Marquez Pereira – Backbone
Jobbar extra hos oss på helgerna.