Medarbetare

Vi som tar hand om dig!

Nyårsupé –  Kontakta oss


Patric Anderson – Sommelier / Krögare
Certifierad sommelier från Restaurangakademin, Court of Master Sommelier samt French Wine Scholar.


Daniel Sandvall – Sommelier / Krögare
Certifierad Sommelier från ESHOB, Barcelona. Letar med förtjusning ständigt efter nya intressanta viner från jordens alla hörn…


Oscar Pedraza – Restaurangchef / Krögare
Kommer först och går sist. Alla dagar i veckan.


Stefano Basagni – Pizzabagare / Kreatör
Vår egen klippa som har många järn i elden. Önskar att dygnet hade lite fler timmar än 25.


Salvatore ”Salle” Macri – Consigliere Limone
Prisbelönt kock och köksmästare som lagat mat sedan han var nio år. 


Eric Ribbentjärn – Kvalitetsansvarig Vinoteket
Tidigare köksmästare på restaurang Frank och kompositör av vår avsmakningsmeny Sommelier’s Choice.


Maximilian Leitner Norinder –  Bartender / Servitör
Vår egen Ginmästare.


Viktor Ekholm – Sommelier
Certifierad sommelier från Restaurangakademien. Har inte mycket till privatliv, så kommer alltid stå till förfogande till en klockren vinrekommendation. 


Antonio Carro – Servitör
Hela livet i branchen ger en svåröverträffad erfarenhet.


Albin Haponen Käkelä – Servitör
Älskar att jobba i Officershuset men lagar också gärna mat hemma (med ett glas Pinot Noir i handen).


Hampus Synnersten – Servitör
Är varken snabbast eller har mest kunskap men gör alltid sitt bästa för gästens upplevelse!


Rickard Wilhelmsson – Servitör
Vårt senaste tillskott med stor erfarenhet som serverar dig vid borden.


Roberto Mileti – Servitör
Pratar flytande Italienska och Engelska, susar fram mellan borden som en gasell. 


Tilde Liljeqvist – Sommelier
Nyligen diplomerad sommelier från Restaurangakademin som näst bäst i hela klassen.


Minna Hentunen – Sommelier
Sherryentusiast som varvar sommelieryrket på Vinoteket med att sälja viner i en taxfree på ett kryssningsfartyg. Certifierad Internationell sommelier från Restaurangakademin, WSET level 3.


Alfonso Leonardo – Servitör
Äkta Napolitanare. Inget annat räknas.


Maja Olofsson – Servitris
Började som servitris på Gotland, där Maja har gjort 2 säsonger. Arbetat hos oss i över ett år. Slår alltid ett slag för Vinotekets Armeniska viner!


Nils Ekholm – Servitör
23 vårar som till vardags flyger flygplan och på helger hittas servera viner på Vinoteket Lothar. Får Nils helt valfritt korka upp något har finns tre favoritdruvor: Nebbiolo, Nebbiolo eller i värsta fall Nebbiolo.


Fredrik Gustavsson – Bartender
Kanske Sveriges mest mattekunniga bartender?


Engla Bodén – Servitris
Studerar till nevrolog och jobbar extra hos oss.


Jasmine Brunström –  Servitris
Studerar till plastikkirurg och jobbar extra hos oss.


Stefan Kruger – Köksmästare
”Respektera råvarorna så sköter det andra av sig självt”.


Ronald ”Rolle” Bagala – Köksmästare
Har full koll i köket även om bongarna duggar tätt.


Michel Saez DosSantos – Chef
Chef. Basta!


Christoffer Larsson – Kock
Stoffe. Kock. Lagar mat som Jamie Oliver, snabb som Bolt.


Niclas Högström – Kock
Mannen som ser till att laga och lägga upp Vinoteketes avsmakningsmeny med precision och elegans.


Simone Rabe – Kock
Stipendium som årets resturangelev, initiativtagare i de Italienska köket. Pigg och humöret alltid på topp.


Michele Fasano – Pizzabagare
Ser till att pizzorna kommer till bordet när inte Stefano är på plats.


Shahbaz Tahmasebi – Kock
Rycker in och fixar biffen när vi sitter i klistret.


Anna Lindström – Kallskänk
Förgyller tillvaron för oss alla med ett alltid glatt humör.


Ebba Berg – Kallskänk
Studerar till sjuksköterska och jobbar i vår delikatessdisk.


Oliver Edvinson – Kallskänk / Köksassistent
Läser ekonomi på gymnasiet men det hindrar honom inte från att följa sin dröm att få smaka all världens ost.


Ella Spruzha – Ekonomi
Sköter all ekonomi, löner och fakturering.
Hälsar att ”ingen kan allt, men alla kan något”.


Manolo Pedraza – Extra Support
Rycker in och hjälper till när vi har extra mycket att göra.


Domenico Macri – Backbone
En gång en utav Sveriges snabbaste pizzabagare.
Nu en stor hjälp både lite här och där.


Camilla Östlund – Backbone / Musa
Ovärderlig resurs som hjälper till där det behövs som mest.


Roldan Marquez Pereira – Backbone
Jobbar extra hos oss på helgerna.