Medarbetare

Vi som tar hand om dig!

MedarbetareÖppettiderKontakta oss

Patric Anderson – Sommelier / Krögare
Certifierad sommelier från Restaurangakademin, Court of Master Sommelier samt French Wine Scholar.


Daniel Sandvall – Sommelier / Krögare
Certifierad Sommelier från ESHOB, Barcelona. Letar med förtjusning ständigt efter nya intressanta viner från jordens alla hörn…


Oscar Pedraza – Krögare
Kommer först och går sist. Alla dagar i veckan.


Stefano Basagni – grundare av Limone, Lothar 1995. Lothar club and sushi 1999,  Vinoteket 2017, 

Nu Eventansvarig / Kreatör 
Vår egen klippa som har många järn i elden. Önskar att dygnet hade lite fler timmar än 25. ps, ser bättre ut än bilden visar.


Salvatore ”Salle” Macri – Consigliere Limone
Prisbelönt kock och köksmästare som lagat mat sedan han var nio år. 


Viktor Ekholm – Sommelier
Certifierad sommelier från Restaurangakademien. Har inte mycket till privatliv, så kommer alltid stå till förfogande till en klockren vinrekommendation. 


Marcus Widegren – Sommelier Studerande
Vinotekets senaste stjärnskott som varvar vinstudier med paddelturneringar.


Albin Haponen Käkelä – Sommelier (just nu tjänstledig för uppdrag i Paris)
Älskar att jobba i Officershuset men lagar också gärna mat hemma (med ett glas Pinot Noir i handen).


Antonio Carro – Servitör
Hela livet i branchen ger en svåröverträffad erfarenhet.


Hampus Synnersten – Sommelier 
Vill vara snabbast och ha mest kunskap, gör alltid sitt bästa för gästens upplevelse!


Rustning romersk gladiator för vuxen. De roligaste | Funidelia

Michele Fasano – Restaurangchef
Från Puglia med många års erfarenhet av det mesta från det Italienska köket. 


Tilde Liljeqvist – Sommelier
Nyligen diplomerad sommelier från Restaurangakademin som näst bäst i hela klassen.


Minna Hentunen – Sommelier
Sherryentusiast som varvar sommelieryrket på Vinoteket med att sälja viner i en taxfree på ett kryssningsfartyg. Certifierad Internationell sommelier från Restaurangakademin, WSET level 3.


Engla Bodén – Servitris
Studerar till nevrolog och jobbar extra hos oss.


Camilla Östlund – Receptansvarig / Kallskänk / Musa
Ovärderlig resurs som hjälper till där det behövs som mest.


Ronald ”Rolle” Bagala – Köksmästare
Har full koll i köket även om bongarna duggar tätt.


Christoffer Larsson – Kock
Stoffe. Kock. Lagar mat som Jamie Oliver, snabb som Bolt.


Simone Rabe – Kock
Stipendium som årets resturangelev, initiativtagare i de Italienska köket. Pigg och humöret alltid på topp.


Alan Saed – Kock
Många års erfarenhet i köket och alltid på ett strålande glatt humör.


Tarant – Kock
Utbildad i Rom, kom till Limone för vår skull, er skull, ja helt fantastisk.


Orlando Manzilla – Kock
Vinotekets klippa som gör sköter om allt i köket.


Roldan Marquez Pereira – Kock / Köksassistent
Håller militärisk ordning och reda i köket.


Sergio Fuentes – Pizzabagare
Ser till att pizzorna kommer till bordet.


Oliver Edvinson – Kallskänk / Köksassistent
Läste ekonomi på gymnasiet men det hindrar honom inte från att följa sin dröm att få smaka all världens ost.


Hugo Rödlund Östlund – Kallskänk / Pizzaassistent
Varvar att göra grymma charkplankor på Vinoteket med att sätta bollar i krysset på fotbollsplanen.


Naji Yalda Kanoon – Backbone / Köksassistent
Avlastar köket på Limone när beställningarna rullar in.


Fredrik Gustavsson – Hovmästare
Kanske Sveriges mest mattekunniga hovis?


Shahbaz Tahmasebi – Kock
Rycker in och fixar biffen när vi sitter i klistret.


Anna Lindström – Kallskänk
Förgyller tillvaron för oss alla med ett alltid glatt humör.


Ella Spruzha – Ekonomi
Sköter all ekonomi, löner och fakturering.
Hälsar att ”ingen kan allt, men alla kan något”.


Manolo Pedraza – Extra Support
Rycker in och hjälper till när vi har extra mycket att göra.


Domenico Macri – Backbone
En gång en utav Sveriges snabbaste pizzabagare.
Var till stor hjälp. Nu lite både här och där.