Plockmeny

Vegetariskt

Grillad gem sallad med burrata och ezme

Arrancinis med St Aigur samt havtorn och hjortron mostarda

Rostade mini aubergine med löksallad

Rödbets caprese med ekgastlagrad fetaost, pistage nötter och en honungsvinigrette

Saltrostad selleri med rostadvitlöks jordärtskockpuré, örtkrasse och pinjenötter

Parmiggana på grillad zucchini, potatis och aubergin

Fisk

Sashimi på saku tonfisk, med knaperstekt pancetta, smör parmesan emulsion och maché sallad.

Ceasar sallad med räkor, confiterad citron, krutonger, hyvlad parmesan och tequilaspetsad ceasardressing

Ceviché på scampi med friterad rispapper

Fisklåda med proseccosås, tallegio och örttäcke

Kött

Tjälknul på kalv med tryffel majjonaise, babyspenat och hyvlad pecorino

Bresola tortelloni fyllda med portabellokräm, ruccola, olivolja, citron och riven parmesan

Brynta lardorullader fyllda med äpple och ingefära i hjärtsallad

Getost kroketter med melontartar och iberico chips