PrimoCatering
Catering by Limone & Sensi
Vegetariskt
Grillad gem sallad med burrata och ezme
Arrancinis med St Aigur samt havtorn och hjortron mostarda
Rostade mini aubergine med löksallad
Rödbets caprese med ekgastlagrad fetaost, pistage nötter och en honungsvinigrette
Saltrostad selleri med rostadvitlöks jordärtskockpuré, örtkrasse och pinjenötter
Parmiggana på grillad zucchini, potatis och aubergin
Fisk
Sashimi på saku tonfisk, med knaperstekt pancetta, smör parmesan emulsion och maché sallad.
Ceasar sallad med räkor, confiterad citron, krutonger, hyvlad parmesan och tequilaspetsad ceasardressing
Ceviché på scampi med friterad rispapper
Fisklåda med proseccosås, tallegio och örttäcke
Kött
Tjälknul på kalv med tryffel majjonaise, babyspenat och hyvlad pecorino
Bresola tortelloni fyllda med portabellokräm, ruccola, olivolja, citron och riven parmesan
Brynta lardorullader fyllda med äpple och ingefära i hjärtsallad
Getost kroketter med melontartar och iberico chips