Limone

LunchMiddagAvhämtningVinlistaSällskapsmenyCateringBoka bord

Ristorante Limone är en Italiensk restaurang i lugn, romantisk miljö som sedan 1996 är centralt beläget i ett av Västerås vackra sekelskifteshus kallat Officershuset.

Den generösa takhöjden och de stora fönstren bidrar till en luftig och behaglig miljö för både lunch- och middagsgäster.

När ni bokar bord på Limone kan ni vara säkra på att vi kommer att göra vårt yttersta för att ni ska trivas. Service gentemot våra gäster är en av hörnstenarna i vår ambition att vara en av stans bästa krogar. Maten tillagas av våra eminenta kockar med Ronald i täten, vars goda renommé är ett gott betyg för alla våra trogna och återkommande nöjda gäster. Limone har dessutom blivit omnämnd i White Guide inte mindre än sju gånger!

Förutom vår trevliga restaurangmiljö kan vi erbjuda att laga maten till era festtillställningar. På vår cateringmeny kan ni välja mellan olika italienska menyer för både större och mindre sällskap. Vi hjälper även till att ordna er bröllopsfest, firmafest eller annan tillställning som ni vill ska bli perfekt.

För större sällskap har vi en separat del av restaurangen som vi kallar Hörnet. Här kan vi möblera om för att ta riktigt stora sällskap om ni skulle vara många som kommer. Vi kan duka upp exempelvis såhär:

Uppdukat för ett större sällskap på Hörnet

Du/ni som vill njuta av god mat hemma i soffan framför en bra film kan beställa take away från vår ordinarie meny.

Vi är stolta över vår vinlista som våra sommelierer Daniel Sandvall, Patric Anderson och Viktor Ekholm har tagit fram. Vinlistan täcker en stor del av det klassiska vinerna från Italien, samt innehåller förhoppningsvis många positiva överraskningar.

Välkomna till Limone – Västerås oas för god mat och service!