Avhämtning Limone

OBS, kom på exakt den tiden ni bokat maten, kom inte tidigare då det inte finns plats inne för alla att vänta.

Lördag 28 october har vi begränsad avhämtning fram till 18,30, efter den tiden har vi ingen mer avhämtning pga Vår Julavsmakningsmeny som är fullbokad under kvällen, inte många platser men vi har tagit bort många bord, så kockarna måste koncentrera sig på avsmaket denna kväll, men beställ gärna tidigt eller fram till 18,30, rekommenderar Salvatores Gourmepaket, där ni själva bestämmer tiden hemma och får bästa resultat.

SWISCH betalar du helst med din avhämtning för att undvika onödig tid vid kassan i entré, allt går mycket smidigare, du kan till och med då vänta utanför på vår infra värme launch yta utanför så bär vi ut din beställning.

SWISCH Nummer 123 372 46 89 Mottagare HE Lind AB ( Limone )

Skriv ditt förnamn som meddelande, det räcker.

Corona regler vid avhämtning

När du hämtar din mat välkommen in anmäl att du är här, betala vid kassan i entrén och sen var vänlig att gå ut och vänta på vår uteservering, pga att undvika trängsel i dörren för alla gäster som är på väg in.

Vi har uteserveringen öppet hela året med infravärme och 2 launchområden där ni kan sitta ner och vänta på er avhämtning, vi bjuder gärna på kaffe när ni väntar, vill ni beställa något starkare medans ni väntar så går det bra att dricka det på terassen.

LunchMiddagJulmenyAvhämtningVinlistaSällskapsmenyCateringBoka bord

Det går att förboka din avhämtning en vecka framåt.

Beställ avhämtning här!